Toivomme, että olet löytänyt sivuiltamme paljon hyödyllistä tietoa. Oheisella lomakkeella voit lähettää palautetta Curbisal -tuotteista, nettisivuista tai muista mieltäsi askarruttavista asioista. Palautteesi auttaa meitä kehittämään palveluamme ja tuotteitamme, joten laita meille sekä ruusut että risut. Muista myös ilmoittaa yhteystietosi, mikäli toivot vastausta.
Pyrimme vastaamaan noin viikon kuluessa!

Tämän linkin kautta pääset Orkla Care Finlandin palautelomakkeeseen

Huom! Kun laitat meille palautetta tuotevirheestä, muistathan kertoa myös seuraavat tiedot: tuotteen nimi, parasta ennen päiväys sekä ostopaikka. Mikäli palautteesi koskee virheellistä tuotetta, tarvitsemme valokuvat tuotteesta ja tuotepakkauksesta tai vastaavan näytteen postitse. Säilytä pakkaus ja sisältö, kunnes olemme olleet sinuun yhteydessä.
Saatamme pyytää sinua toimittamaan ne vielä meille.

Jos raportoit Curbisal-valmisteeseen liittyvästä haittavaikutuksesta, kerrothan palautteessasi seuraavat tiedot: oletko kuluttaja vai terveydenhuollon ammattihenkilö, koitko haittavaikutuksen itse vai kokiko sen joku muu, haittavaikutuksen kokeneen henkilön sukupuoli ja ikä. Kuvaile lisäksi haittavaikutus ja mainitse haitan alkamisajankohta sekä ovatko sen oireet sittemmin muuttuneet (ei muutosta/hävinnyt/helpottanut).